Marguerits
Psykoterapi & Supervisor

Tlf. 23 84 78 43

Lad os finde en tid

Marguerits Psykoterapi & Supervisor

Angst terapi

Hvis angst forringer din evne til at nyde livet, så findes der håb med den rette støtte. 

Angst terapi - Behandling af angst

Hvis angst forringer din evne til at nyde livet, så findes der håb med den rette støtte.

Angst har sin funktion ved at skærpe dine sanser i potentielt farlige situationer. Men for at opnå en positiv tilværelse, må du ikke dvæle ved daglige problemer. Fokusér i stedet på løsninger. Brug din intelligens til at tilbyde din hjerne konstruktive løsninger.

Konstant bekymring kan forhindre din hjerne i at finde udveje, hvilket kan føre til angst og stress. Lad ikke dette blive en permanent tilstand. Vend blikket mod løsningsorienterede, evidensbaserede mentale værktøjer, der kan hjælpe dig med at overvinde dine udfordringer.

Terapi i Vordingborg

Terapi mod angst - Lad ikke angsten definere dig

Angst kan have mange måder at vise sig på. Som psykoterapeut i Vordingborg arbejder vi i terapien blandt andet med den eksternaliserende tilgang til angsten, så i stedet for at angsten definerer dig som menneske, kigger vi sammen på hvad det mon angsten prøver at fortælle. 

Angst terapeut

Angst kan præsentere sig i mange former, fra generaliseret angst, hvor bekymringer fylder mere end det sædvanlige, til specifikke udfordringer som panikangst og fobier. Yderligere kan andre tilstande såsom misbrug eller depression også føre til angst. Som angst terapeut hjælper jeg dig med at identificere og håndtere de forskellige typer angst du oplever. Sammen arbejder vi med strategier og teknikker, der styrker din evne til at håndtere og reducere dine angstsymptomer, så du kan føre et mere roligt og tilfredsstillende liv. 

Psykoterapi

Kontakt mig og lad os finde en tid sammen

I min terapeutiske praksis har jeg mine rødder i systemiske narrative værktøjer, suppleret med mere end 30 års erfaring som uddannet pædagog med fokus på arbejde med mennesker, der står over for forskellige udfordringer. Jeg tilpasser altid min tilgang til den enkeltes unikke situation og behov, og det er vigtigt for mig at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen kan arbejde på at definere og opnå dine personlige mål.

Du er velkommen til at kontakte mig på mariannemarguerit@gmail.com eller ringe på telefon 23 84 78 43, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan støtte dig på din rejse mod større trivsel og velvære.

Mulighed for betaling ved MobilePay, kontooverførsel i klinikken eller kontant.

Skriv til mig

Sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan støtte dig.

Psykoterapeut Marianne Marguerit