Marguerits
Psykoterapi & Supervisor

Tlf. 23 84 78 43

Lad os finde en tid

Marguerits Psykoterapi & Supervisor

Vold og overgreb

Som psykoterapeut tilbyder jeg specialiseret hjælp til individer, der har været udsat for vold og overgreb. Mit mål er at skabe et trygt og støttende miljø. Så du kan bearbejde dine traumer og finde veje til at komme videre i livet trods hændelsen.

Terapi for vold og overgreb

Gennem terapi arbejder vi sammen om at forstå og håndtere de følelser som ofte følger efter specifikke oplevelse. Det kan eksempelvis være angst, depression eller posttraumatisk stress.

Som psykoterapeut i Vordingborg anvender jeg forskellige terapeutiske metoder tilpasset den enkelte persons behov. Herunder samtaleterapi og teknikker til traumefokuseret behandling. Disse tilgange hjælper dig med at genopbygge din tillid til dig selv og andre. Derudover støtter terapien dig i at genvinde kontrol over dit liv.

Det er afgørende at adressere både de umiddelbare og langsigtede effekter af vold og overgreb, og jeg er her for at støtte dig gennem hele din proces. Sammen skaber vi en fremtid, hvor du føler dig styrket og i stand til at leve et liv fri for frygt.

Terapi i Vordingborg

Kontakt mig og lad os finde en tid sammen

I min terapeutiske praksis har jeg mine rødder i systemiske narrative værktøjer, suppleret med mere end 30 års erfaring som uddannet pædagog med fokus på arbejde med mennesker, der står over for forskellige udfordringer. Jeg tilpasser altid min tilgang til den enkeltes unikke situation og behov, og det er vigtigt for mig at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen kan arbejde på at definere og opnå dine personlige mål.

Du er velkommen til at kontakte mig på mariannemarguerit@gmail.com eller ringe på telefon 23 84 78 43, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan støtte dig på din rejse mod større trivsel og velvære.

Mulighed for betaling ved MobilePay, kontooverførsel i klinikken eller kontant.

Skriv til mig

Sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan støtte dig.

Psykoterapeut Marianne Marguerit