Marguerits
Psykoterapi & Supervisor

Tlf. 23 84 78 43

Lad os finde en tid

Marguerits Psykoterapi & Supervisor

Parterapi

Parterapien adresserer de gentagne konflikter, der slider på forholdet og gør det svært for partnere at finde fælles fodslag. 

Parterapi - Få værktøjer til at styrke jeres forhold

Mange par oplever at de føler sig udmattede og uden flere ideer til at løse konflikterne efter flere forgæves forsøg. I par terapien vil vi udforske nye metoder og strategier, som ikke er blevet prøvet før.

Terapien hjælper parret med at lytte til hinanden og udtrykke sig uden afbrydelser. Dette fremmer en dybere forståelse for hinandens behov og følelser. Parterapi kan inkludere at arbejde med spørgsmål som, “Er jeg en god nok partner?” eller “Opfylder jeg mine roller inden for familien?”. Disse samtaler kan lede til nye indsigter og forbedrede måder at mestre forholdets udfordringer på.

Parterapi vordingborg og omegn

Hos Marguerits Psykoterapi tilbyder jeg parterapi i Vordingborg og omegn. Som psykoterapeut i Vordingborg specialiserer jeg mig i at hjælpe par med at forbedre deres relationer gennem målrettet terapeutisk støtte. Med fokus på åben og konstruktiv kommunikation hjælper jeg par med at løse konflikter og styrke forståelsen for hinanden.

Min erfaring og metoder er designet til at fremme tillid og samhørighed mellem partnere. Dette gør min terapi til et værdifuldt redskab for par, der ønsker at genopbygge eller forbedre deres relationer gennem parterapi i Vordingborg og de nærliggende områder.

Terapirum

Parterapeut Marguerit

Som parterapeut kan jeg hjælpe jer med at navigere gennem jeres forholds udfordringer og konflikter. Jeg specialiserer mig i at facilitere en åben og ærlig kommunikation mellem jer, så I kan udtrykke jer uden frygt for afbrydelser. Dette skaber et trygt miljø, hvor begge parter kan lytte og forstå hinandens perspektiver og behov.

Jeg arbejder med at identificere de underliggende årsager til jeres konflikter og tilbyder skræddersyede strategier, der adresserer disse problemer. Jeg hjælper med at styrke jeres relation ved at udvikle og forbedre kommunikationsfærdigheder, som empatisk lytning og konstruktiv konflikthåndtering.

Mit terapeutiske arbejde kan også omfatte specifikke emner som tillidsbrud, forskelle i opdragelse af børn, og udfordringer med nærhed og intimitet. Jeg tilbyder redskaber til, hvordan I kan genopbygge tillid og finde tilbage til en kærlig og støttende dynamik i jeres forhold.

Endelig tilbyder jeg også præventiv terapi, som hjælper jer med at styrke jeres forhold, før alvorlige problemer opstår, ved at lære jer teknikker til bedre forståelse og støtte af hinanden i hverdagens udfordringer.

Terapi

Kontakt mig og lad os finde en tid sammen

I min terapeutiske praksis har jeg mine rødder i systemiske narrative værktøjer. Dette er suppleret med mere end 30 års erfaring som uddannet pædagog. Min erfaring bunder i fokus på arbejde med mennesker, der står over for forskellige udfordringer. Jeg tilpasser altid min tilgang til den enkeltes unikke situation og behov. Det er vigtigt for mig at skabe et trygt og tillidsfuldt rum. Så vi sammen kan arbejde på at definere og opnå dine personlige mål.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mariannemarguerit@gmail.com eller ringe på telefon 23 84 78 43. Sammen finder vi ud af, hvordan jeg bedst kan støtte dig på din rejse mod bedre trivsel og velvære.

Mulighed for betaling ved MobilePay, kontooverførsel i klinikken eller kontant.

Skriv til mig

Sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan støtte dig.

Psykoterapeut Marianne Marguerit