Marguerits
Psykoterapi & Supervisor

Tlf. 23 84 78 43

Lad os finde en tid

Marguerits Psykoterapi & Supervisor

Traume Terapi

Traume terapi er en specialiseret form for terapi, der hjælper individer med at bearbejde og overkomme følgevirkningerne af traumatiske oplevelser. 

Traume terapi hjælper

Denne terapiform tilbyder værktøjer til at forstå og håndtere de ofte intense og forstyrrende følelser, som følger med et traume. Som din psykoterapeut i Vordingborg hjælper jeg med teknikker som samtaleterapi, kropsorienterede øvelser og mindfulness. Dette lærer den enkelte at genkende og regulere følelser, hvilket kan mindske traumets indvirkning på hverdagslivet.

Traumeterapien arbejder også på at integrere traumatiske erfaringer på en sund måde, så individet kan føle sig mere helstøbt og i stand til at engagere sig i livet på en meningsfuld måde.

Traumebehandling

Alle kan blive ramt af et traume. Ingen kan forudsige hvad der sætter sig i kroppen som et traume. Det kan være et pludseligt dødsfald, et uheld du enten har overværet eller været impliceret i samt vold ellerovergreb i nutiden eller i fortiden, som er blevet gemt godt væk.

Kroppen har sit helt eget sprog og kroppen husker selvom hjernen ikke gør. I traume behandling arbejdes derrundt om traumet med en respektfuld og nænsom tilgang, så der ikke re-traumatiseres men bearbejdes.

Alle mennesker har forskellige tolerancetærskler for hvornår noget bliver til et traume eller er en voldsomhændelse i livet.

Terapirum

Traume terapeut

Efter en traumatisk hændelse, kan du risikere at udvikle en psykologisk efterreaktion. Dette kaldes et psykologisk traume, hvilket kræver traumeterapi. Ved en traumatisk hændelse er der oftest tale om en begivenhed hvor du har følt en trussel i dit liv eller andres, det kan eksempelvis være efter alvorlig kvæstelse. Ligeledes kan traumet opstå som følge af misbrug.

Som din traume terapeut arbejder jeg både med kroppen og sindet for at bearbejde og overvinde dine traumer. Gennem en kombination af samtaleterapi, kropsorienterede teknikker og mindfulness udforsker og bearbejder vi traumet – så vi i fællesskab kan få identificeret og løsnet de følelsesmæssige blokeringer, der forhindrer dig i at leve et fuldt og tilfredsstillende liv.

Som din traume terapeut, hjælper jeg dig med at finde vejen til heling og personlig vækst. Traumebehandlingen er skræddersyet til dine individuelle behov, hvilket sikrer, at du får den mest effektive behandling. En vellykket traumebehandling kan være dybt transformerende og livsændrende for de fleste. Den hjælper individer med at bearbejde og overvinde de psykiske sår, der er forårsaget af traumatiske oplevelser, hvilket åbner op for en ny forståelse og måder at leve på, fri fra tidligere begrænsninger.

Terapi

Kontakt mig og lad os finde en tid sammen

I min terapeutiske praksis har jeg mine rødder i systemiske narrative værktøjer, suppleret med mere end 30 års erfaring som uddannet pædagog med fokus på arbejde med mennesker, der står over for forskellige udfordringer. Jeg tilpasser altid min tilgang til den enkeltes unikke situation og behov, og det er vigtigt for mig at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen kan arbejde på at definere og opnå dine personlige mål.

Du er velkommen til at kontakte mig på mariannemarguerit@gmail.com eller ringe på telefon 23 84 78 43, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan støtte dig på din rejse mod større trivsel og velvære.

Mulighed for betaling ved MobilePay, kontooverførsel i klinikken eller kontant.

Skriv til mig

Sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan støtte dig.

Psykoterapeut Marianne Marguerit